Vyhledávání


Půlkulatý 15. spinální ples je tady!!! (info + plakát)

04.09.2012 03:04

    Opět uběhl nevídaně rychle téměř celý rok a už jen pouhý měsíc nás dělí od dalšího ročníku tradičního Spinálního plesu v Luži. Letos máme před sebou půlkulaté jubilejní 15. pokračovaní této vyhlášené společenské události. V první řadě bych zde velmi rád vyjádřil a věřím, že mluvím za drtivou většinu plesových nadšenců, velké poděkování Péťovi Vostřelovi za jeho snahu, práci a čas, který věnoval a obětoval organizaci předchozích ročníků, tudíž hlavně nám. Díky!!! A zároveň bych taktéž rád poděkoval a popřál hladký průběh s přípravou letošního plesu zakladateli tradice spinálních plesů v Luži Fandovi Vackovi, který převzal pomyslné organizační žezlo tento rok.

    Takže vyznavači a přátelé životního stylu na vozíku, místní i přespolní, přizvěte své blízké, vzdálené či pocestné, oprašte své nejlepší fraky a róby, nabijte fotoaparáty, sebe tou nejlepší náladou a dorazte v hojném počtu, protože se máme určitě jako každý podzim na co těšit a naležitě si to užít!!!!! :)

    Ples se koná v sobotu 6. října od 20 hodin tradičně v sokolovně v Luži. Nepostradatelnou živou hudbou nás bude zásobovat skupina CHORUS Jaromíra Bečky. I jím děkujem!